Appartement

Zeedijk 161/b3, 8400 Oostende
Ref: 048
1 slaapkamer
Bouwjaar: 2001

Omschrijving

RESIDENTIE ZEEZICHT - REF 048

Dit appartement biedt een schitterend vrij zicht over het Noordzeestrand van Oostende aan de Belgische kust. U woont hier buiten het drukkere centrum van de stad aan de rustige strandboulevard. Het appartement is licht en gezellig ingericht er is zelfs aan een kinderstoel gedacht.

Aan de Zeedijk liggen gezellige restaurants en terrassen, fietsverhuurders en andere winkeltjes. De tram brengt u comfortabel naar het centrum van de stad, waar het gehele jaar iets te doen is. U kunt met de auto of met de trein naar de wereldberoemde stad Brugge gaan. Naast alle historische gebouwen in de binnenstad, kun je hier ook geweldig shoppen. Liever op de sportieve toer? Neem dan de fiets en maak een tocht langs het pad dat parallel aan het strand loopt van Knokke tot in de Panne. Voor kinderen is het heerlijk om een dagje in pretpark Plopsaland de Panne door te brengen. Appartement Zeezicht is een ideale vakantieplek voor de hele familie.

Modern gemeubeld app. 1 slpk en 1 slaaphoek met stapelbed in standingvolle residentie. Gelegen op de 3 verdieping op de zeedijk te Oostende-Mariakerke. Living met zetelbed 2 pers. Badk. met ligbad en douche. 1 slaapkamer : bed 2 persoon - slaaphoek : stapelbed . Logement voor 6 personen mogelijk. TV - radio - micro-wave-vaatwas-internet-digitale televisie.
Vrij op onmiddellijk
Bouwjaar 2001
Aantal slaapkamers 1
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt