Schitterend appartement met zeezicht

Appartement

Westlaan 98/b0101, 8400 Oostende
Ref: spir1097
2 slaapkamers

Omschrijving

Geniet van een ontspannen vakantie in deze lichte en uitnodigende vakantiewoning met uitzicht op zee.

Kom hier aan en voel je meteen thuis. Het mooie appartement biedt je de ideale accommodatie op de 1e verdieping om je vakantie in Oostende door te brengen. Het appartement is goed gemeubileerd en gezinsvriendelijk en biedt je een mooie woonkamer om 's avonds te koken, spelletjes te spelen of films te kijken. Je kunt genieten van zwoele zomeravonden op het balkon met uitzicht op het strand en de zee.

Ondanks het kleine aantal inwoners is de havenstad Oostende erg levendig en vol entertainment; het ligt op slechts 35 kilometer van de Nederlandse grens. Het is een goed idee om na een mooie dag aan het strand een bezoek te brengen aan het Kursaal, waar je vermaak vindt in de concertzaal, het restaurant en het grote casino. Er zijn uitstekende winkelmogelijkheden in Oostende, zoals in de beroemde Kapelstraat. Enkele culturele schatten, zoals het openluchtmuseum Atlantikwall, het museumschip Amandine en de voormalige koninklijke zomerresidentie zijn zeker een bezoek waard. Met uw kinderen kunt u naar de bioscoop gaan of een binnenspeeltuin bezoeken.

Let op: Het appartementencomplex heeft een lift voor auto's naar de ondergrondse parkeergarage. Deze lift kan gebruikt worden voor auto's tot 1,98 m hoog, 5,00 m lang en 2,20 m breed. Grotere auto's kun je het beste parkeren in de straten rondom het gebouw, die gratis toegankelijk zijn.
G-score Onbekend
P-score Onbekend
Aantal slaapkamers 2
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt